Vaniljainen café gourmand

ma210214cafegourmandCafé gourmand on nykyään varsin suosittu vaihtoehto perinteiselle jälkiruoalle. Nopeaa, sillä kahvi tuodaan minijälkiruokien kanssa samaan aikaan, ja kätevää, sillä kaikkea pääsee maistelemaan!

Tällä kertaa café gourmandin teemana oli selvästikin vanilja. Keksissä sitä oli, samoin vanukkaassa, ja  kepeällä karamellisoidulla marengilla koristeltu île flottantekin perustuu juurikin vaniljakiisselille (joka puolestaan on saanut hämmentävän ranskalaisnimen, crème anglais eli englantilainen kerma).

Ranskaa päivästä päivään: vanilja – la vanille (lausutaan ”la vanij” eli [vanij])

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s