Mistä tunnistaa aidon crêperien?

ma260614creperie…eli bretagnelaisen letturavintolan? No tietysti siitä, että pöydille on katettu boléet eli keraamiset siiderikupit. Vaan tiesitkö, että tattarijauhoista tehtyjen galettejen kanssa nautitaan perinteisesti paitsi siideriä… myös piimää! Kyllä vain, settimenuissakin on yleensä piimävaihtoehto.

Ranskaa päivästä päivään: siiderikuppi – une bolée (lausutaan ”bolee” eli [bɔle])

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s