Ranskalaiset ruoka-ajat

ma250614aukioloTässäpä ne tyypillisimmät: Lounas on klo 12–14 (tai 14.30) ja illallinen klo 19–21 (isommissa kaupungeissa pitempään). Tämä pikkuravintola on kiinni maanantaisin ja tiistaisin, joku muu ehkä sunnuntai-iltaisin. Tai joskus muulloin. Mutta pointti joka tapauksessa on, että suurin osa ranskalaisista ravintoloista sulkee ovensa lounaan ja illallisen välillä. Jos siis haluaa syödä päiväsaikaan, on paras olla paikalla ajoissa!

Ranskaa päivästä päivään: (aukiolo)ajat – les horaires (lausutaan ”oreer” eli [ɔrεr])

Advertisements

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s