Etujälkiruoka

ma280114ruokalistaTähän tekisi mieleni todeta ”vain Ranskassa”*. Keittiöntervehdyksen, alku- ja pääruokien jälkeen tulevat juustot, minkä jälkeen on etujälkiruoan vuoro, jonka jälkeen nautitaan vielä varsinainen jälkiruoka. Ja vaikka kyse on hiukan hienommasta ravintolasta (mainittu Michelin-oppaassa), on koko seitsemän ruokalajin menun hinta kuusikymppiä (ilman juomia). Ei hullumpi, kun katsoo kokonaisuutta.

*vaikka toki muissakin jäljittelevissä maissa – mutta silti!

Ranskaa päivästä päivään: etujälkiruoka – pré-dessert

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s