Bensaa ja kakkusia

ma061113huoltoasema

Eikö se ole kaikilla huoltoasemilla nykyään niin? Että tarjolla on bensaa ja dieseliä, Bijou-madeleineja (suklaalla, naturellina tai sokerilla) sekä öljynvaihtoa ja hanhenmaksaa ja villisikaterriiniä? Vai miten niin tuntuu että juuri nämä vaihtoehdot ovat periranskalainen juttu?

Mainokset

2 comments

  1. Bensiinin ja dieselin myynti ei nykyään ole kannattavaa. Huoltoaseman vuokraajan on tienattava elantonsa muulla liiketoiminnalla. Saksassakin kaikilla huoltoasemilla merkistä riippumatta on bistro tai muuta tarjontaa juomista, lukemisista, makeisista, leipomuksista ja kukkakimpuista alkaen. Saksassa näyttää jopa 7:llä AVIA-huoltoasemalla olevan asiakkaille suihku! He, he ! Tupakkatuotteetkin saavat täällä olla näkyvästi kaupalla. Niin ja onhan ovinurkassa pieni oasato, mistä löytää hätätilassa litran moottoriöljypullon, valonheittäjän lampun tms., jos auton varoitusvalo sitä matkalla vaatii.

    1. Näinhän se nykyään usein on. Ranskassakin isoilla moottoriteiden huoltsikoilla on usein kaikkea kirjoista (hyvistä sellaisista!) matkamuistoihin ja paikallisista gourmetherkuista niihin pakollisiin moottoriöljyihin. Ja suihkutilat, tosiaan, ne löytyy usein myös!

      Oli vaan jotenkin niin suloisen ranskalaista, kun tällaisella minipikkuisella huoltoasemallakin mainostettiin villisikaterriiniä ja hanhemaksaa öljynvaihdon yhteydessä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s