Viimeinen kuva: Liikenneympyrä jouluvaloissa

 

Bandol, Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

Himpun verran yli vuosi, 385 kuvaa. Näin tuli kuvattua (ja kerrottua) vuoden kierto Ranskassa. Kokeilu oli hauska, mutta nyt se on tullut päätökseensä. 
Vaan ei aivan kokonaan: kuvapäiväkirja Ranskasta jatkuu MonAccentin sivuilla keskiviikkoisin. Jos siis pidit satunnaiskuvista Ranskasta, klikkaa ylihuomenna MonAccentiin, jossa tarina jatkuu kerran viikossa.
Kiitos samalla kaikille kävijöille, lukijoiksi ilmoittautuneille sekä tietenkin kaikille kommentoineille! Toivottavasti tapaamme jatkossa MonAccentin puolella – Tervetuloa!

2 comments

  1. Aaa nyt vasta huomasin, että tämä oli päättynyt ja loppu. Vähän surullista, mutta ihmettelinkin usein, että onpas tuossa tomera immeinen, kun joka päivä jaksaa laittaa kuvan blogiin. Kiitos näistä, tuli seurattua mukana. Jatkot mon accentin puolella.

  2. Mary, kiitos itsellesi että olit mukana ja välillä aina jätit viestiäkin! Hiukan haikealta tuntui itsestänikin jättää nämä pikkukuvat – halusin tällä blogilla näyttää Ranskan monista eri vinkkeleistä, ihan niistä pienistä ja arkisistakin.Tässä voin kyllä paljastaa, että ihan joka päivä en koneella ollut, vaan ajastin toisinaan esim. 3 tai 5 kuvaa kerralla. Jatkan kuvien kanssa kerran viikossa MonAccentin puolella, mutta kyllä niiden idea väistämättä muuttuu, kun seitsemän kuvan sijaan tuleekin vain yksi. Kiva, jos kurkit MonAccentiin jatkossa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s