Plat du jour, 9,50: Pintade rotie avec sa sauce au cidre purée potimarron, luki ravintolan liitutaululla, ja sellainen annos tulikin pian pöytään. Eli siis: helmikanankoipea siiderikastikkeella, kurpitsapyreetä ja lisäksi kesäkurpitsaa ja kaalihöystöä. Yhdellä pienellä lautasella sulassa sovussa – herkullista! Lisäksi tietenkin leipää.
Sanos muuta! Herkullista. Herkullista "kotiruokaa" ihan minunkin makuuni, eikä tuntikaupalla seisotettua tai eineksiä. Siihenkin tarvitaan näes tiettyä lahjakkuutta, että osaa pilata hyvät raaka-aineet keittotaidoillaan.
Anna, juuri niin! Ja tässä pikku ravintolassa kokkirouva onnistui taikomaan yksinkertaisista raaka-aineista erinomaisen lounaan – kaikki oli maistuvaa. Kyllä sellainen ateria tekee loppupäivästä mukavan!