Syksyä lautasella

Plat du jour, 9,50: Pintade rotie avec sa sauce au cidre purée potimarron, luki ravintolan liitutaululla, ja sellainen annos tulikin pian pöytään. Eli siis: helmikanankoipea siiderikastikkeella, kurpitsapyreetä ja lisäksi kesäkurpitsaa ja kaalihöystöä. Yhdellä pienellä lautasella sulassa sovussa – herkullista! Lisäksi tietenkin leipää.
Mainokset

2 comments

  1. Sanos muuta! Herkullista. Herkullista "kotiruokaa" ihan minunkin makuuni, eikä tuntikaupalla seisotettua tai eineksiä. Siihenkin tarvitaan näes tiettyä lahjakkuutta, että osaa pilata hyvät raaka-aineet keittotaidoillaan.

  2. Anna, juuri niin! Ja tässä pikku ravintolassa kokkirouva onnistui taikomaan yksinkertaisista raaka-aineista erinomaisen lounaan – kaikki oli maistuvaa. Kyllä sellainen ateria tekee loppupäivästä mukavan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s