Palmier, se syötävä

Ranskaksi tämä rapea voitaikinasta ja sokerista tehty leivonnainen on saanut nimensä palmupuulta, suomeksi se taas on… mikä? Ennen se tunnettiin nimellä canapé tai kanapee, mutta nykyään sillä nimellä taidetaan kutsua muun maailman tapaan pieniä coctail-paloja (ja Ranskassa myös sohvaa). Olkoon mikä hyvänsä, ovat palmierit varsin maukkaita pieniä (tai jättimäisiä) herkkupaloja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s