Moules marinières

Moules frites eli sinisimpukoita ranskalaisilla perunoilla on yksi tyypillisimpiä ranskalaisia lounasruokia. Helppoa, hyvää ja edullista! Tällä kertaa simpukat tarjottiin kastikkeessa marinoituna – siispä kyseessä on ruokalaji nimeltä moules marinières. Simpukan lihan voi napata kuoresta haarukalla. Toinen (ja autenttisempi) tapa on ottaa käyttöönsä yksi jo tyhjennetyistä kuorista ja käyttää sitä ottimena.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s