Samppanjaillallisia St Valentinena

St Valentinea juhlitaan Ranskassa esimerkiksi ruokapöydässä (kuinka ollakaan), ja ravintolat tarjoavat toinen toistaan houkuttelevampia menukokonaisuuksia. Kuvassa on brasserie-menu ja hinnaltaan se on edullisemmasta päästä. Miten olisi siis vaikka tällainen menu rakastetullesi: ensin samppanjaa, sitten mozzarella-pesto-tuhatlehtinen, pääruoaksi ankankoipia hanhenmaksalla ja jälkiruoaksi herkkukahvit.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s